η εταιρία

sarakis4Η εταιρία Illumina Sarakis, με έδρα το Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού και του οικιακού φωτισμού.

Διαθέτει δύο καταστήματα στο Αγρίνιο, στην οδό Δαγκλή 23 και στην οδό Βαρνακιώτη και Ναπάκτου 1 (τρία Φανάρια) με δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο.

Στην έκθεσή της, η εταιρία Illumina Sarakis, διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή προϊόντων τόσο Ελλήνων όσο και ξένων επώνυμων κατασκευαστών ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα του φωτισμού.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του φωτισμού, καθώς και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με τις νέες τάσεις, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή σύγχρονων, οικονομικών και ποιοτικών λύσεων με οικολογική ευαισθησία και μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, χαρίζοντας στο χώρο του εξαιρετικής ποιότητας λύσεις φωτισμού τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικιακό του περιβάλλον.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε δείγματα των προϊόντων που μπορείτε να προμηθευτείτε από την εταιρία. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφθείτε τους χώρους της έκθεσης όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει αλλά και να δείτε από κοντά τα προϊόντα.

Για διευκρινήσεις ή για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 26413 00123 και 26410 53223 ή να μας στείλετε το μήνυμά σας από τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

  • Στα καταστήματα της Illumina Σαράκης μπορείτε να ανακυκλώσετε τους παλιούς ή καμένους λαμπτήρες σας και να τους αντικαταστήσετε με νέους οικολογικούς συμβάλλοντας τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην οικονομία της επιχείρησης ή του νοικοκυριού σας.
  • Προσφορές