Ποια είναι η σημασία της ανακύκλωσης λαμπτήρων;

Με την ανακύκλωση λαμπτήρων ανακτούμε χρήσιμα υλικά όπως μέταλλα, χαλκό, αλουμίνιο, γυαλί, πλαστικό και πούδρα φθορισμού τα οποία ανακυκλώνονται σε ποσοστό 98%.

Τα υλικά αυτά δεν διοχετεύονται στις χωματερές μαζί με τα υπόλοιπα απορρίμματα με αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος των σκουπιδιών, η δυσκολία και το κόστος διαχείρισής.

Επιπλέον αποφεύγεται η διαρροή υδραργύρου, ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου χημικού στοιχείου, στο περιβάλλον. Με την ανακύκλωση λαμπτήρων, ο υδράργυρος συλλέγεται με ασφάλεια σε ποσοστό 100% και είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίησή του σε νέα προϊόντα.

  • * Όλα τα φωτιστικά διαθέτουν ολόκληρη σειρά από μικρότερα, απλίκες και δαπέδου.
    * Τα προϊόντα της ιστοσελίδας αποτελούν δείγματα των προϊόντων που προμηθεύει η εταιρία. Στους χώρους της έκθεσης μπορείτε να βρείτε μια πλήρη συλλογή των προϊόντων.

  • Στα καταστήματα της Illumina Σαράκης μπορείτε να ανακυκλώσετε τους παλιούς ή καμένους λαμπτήρες σας και να τους αντικαταστήσετε με νέους οικολογικούς συμβάλλοντας τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην οικονομία της επιχείρησης ή του νοικοκυριού σας.
  • Προσφορές